Web dizajn

Izgradimo zajedno Vašu novu web stranicu!

Elegantne web lokacije koje poslovanje pretvaraju u ugodno online iskustvo.

Vi mislite na svoj posao, a brigu o webu prepustite nama.

Moderan izgled i funkcije

Omogućimo Vašim potencijalnim klijentima zanimljivo i ugodno online iskustvo kako bi im olakšali odluku za kupnju.

Responzivnost i brzina

Sve naše stranice optimiziramo za maksimalnu brzinu, te su potpuno prilagođene za mobilne uređaje.

Sigurnost i odlična podrška

Nadziremo vaše stranice te ih osiguravamo protiv napada,  spam-a i odmah reagiramo na potencijalne izazove.

Saznajte zašto je web dizajn od presudne važnosti!

Budite sigurni da Vas potencijalni klijenti traže online i na temelju viđenog odlučuju hoće li Vam dati svoje povjerenje.

Mi ubrzavamo taj proces od istraživanja do odluke. Znamo kako dizajnom usmjeriti online posjetitelje prema Vašoj usluzi ili proizvodu.

Web dizajn utječe na korisnički doživljaj Vaše tvrtke. Dojam koji ostavljate može ih uvjeriti da ostanu na Vašoj stranici i saznaju više o Vašoj tvrtki ili napuste stranicu i okrenu se konkurentu. Mi smo tu da upravljamo korisničkim doživljajem te da pružimo Vašim klijentima ugodno online iskustvo.

Danas više od 50% korisnika koristi svoj mobilni telefon ili tablet za obavljanje posla i za surfanje internetom. Ne gubite potencijalne klijente sa stranicom koja nije prilagođena za mobilne uređaje. Iskoristimo prednost mobilnog surfanja stvaranjem web stranica koje mogu privući klijente koji nisu za računalima. Svaka naša web stranica je mobilno responzivna te odlično izgleda i funkcionira na mobilnim uređajima i tabletima.

Elegantna web stranica pomaže posjetiteljima da se povežu sa Vašom tvrtkom i olakšava im da se odluče upravo za Vaš proizvod ili uslugu, te zadržava interes posjetitelja usmjeravajući ga prema Vama. S druge strane web stranica koja izgleda zastarjelo ili ne funkcionalno šteti Vašem brandu i odrazu Vaše tvrtke te odbija potencijalne klijente. Mi pazimo na moderan izgled i funkcionalnost te mislimo na reputaciju tvrtke za koju gradimo web stranicu.

Proces izrade

Ostale usluge vezane za web stranice

Kontaktirajte nas. Počnimo već danas!

Linkram