Uspon brade Jamesa Hardena

Uspon brade Jamesa Hardena brada danima Test site test site

8 najboljih stilova brade Jamesa Hardena

James Harden je američka košarkaška superzvijezda koji igra za NBA momčad Houston Rockets. On je jedan od rijetkih ljudi čija je brada postala trend. Njegov stil brade postao je popularan 2009. nakon što se nije obrijao i odlučio je ostaviti neurednu.

Uslijedio je projekt hrvatskog dizajnera Filipa Peraica koji je prikazao izgled brade Jamesa Hardena u raznim stilovima.

Čisto brijanje

Stilovi brade Jamesa Hardena

Ovaj stil zahtijeva svakodnevno brijanje dlaka na licu. Dakle, ovaj stil brade ne sadrži dlake na licu osim savršeno podrezanih trepavica, zalisaka i obrva.

Breskvasto dolje

Stilovi brade Jamesa Hardena

Peach Fuzz još je jedan stil brade Jamesa Hardena popularan među tinejdžerima. Osim toga, stil ima finu dlaku na licu na bradi koja izgleda kao početni znak rasta dlake na licu.

Slamnati krov

Stilovi brade Jamesa Hardena

Ovaj stil ima ne preduge dlake na licu koje bi se mogle zamijeniti za bradu i ne prekratke dlake na licu koje bi se mogle zamijeniti za glatko obrijanu kosu. Dlake na licu prekrivaju kožu ispod jer su odgovarajuće duljine.

Hardenova kozja bradica sa zavezanim brkovima

Stilovi brade Jamesa Hardena

Hardenova kozja bradica je jedan od najpopularnijih stilova brade za muškarce. Stil ima brkove s obje strane koji spajaju kosu na bradi. Stil je ostao jedan od najboljih stilova brade Jamesa Hardena od 1990-ih, a mnogi ga nazivaju kružnom bradom.

Podrezana brada s tankim brkovima

Stilovi brade Jamesa Hardena

Ovaj stil brade ima uredno podrezanu dlaku na licu koja je poravnata s linijom čeljusti i bradom. Stil također uključuje zaliske koji su ošišani i produženi do dlaka na bradi preko čeljusti i tanke brkove malo iznad gornje usne.

Traka za bradu s podrezanim brkovima

Stilovi brade Jamesa Hardena

Chin Curtain je još jedan stil brade Jamesa Hardena koji uključuje savršeno podrezane brkove s dlakama na bradi, vratu i liniji čeljusti koje rastu iz lica. Izrasla dlaka na licu na ovom stilu ostavlja kosu koja vam visi s brade i izgleda poput zastora.

Obrasla kozja bradica i brkovi

Stilovi brade Jamesa Hardena

Ovaj stil se sastoji od puštanja podrezane brade i brkova da rastu bez podrezivanja. Stil stvara opuštenu vrstu brade koja nije preduga da bi se nazvala naraslom bradom niti prekratka da bi se nazvala podrezanom.

Odrasla brada

Stilovi brade Jamesa Hardena

Stil uzgojene brade jedan je od poznatih stilova Jamesa Hardena koji uključuje puštanje brade da raste izvan linije čeljusti i brade bez rezanja. Također ima dlake na licu koje potpuno prekrivaju obraze i padaju do linije čeljusti s obje strane.

Zaključak

Gornji popis spominje 8 najboljih stilova brade Jamesa Hardena. Iznenađujuće, većina ovih stilova otkrivena je nakon što je superzvijezda pustila bradu iz lijenosti.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.