Uklanjanje dlačica s prsa za glatka prsa

Uklanjanje dlacica s prsa za glatka prsa Test site test site

U ovom članku razmatramo 5 načina depilacije prsa za glatka prsa.

Ako ste poput mene, znate kako je to imati jako dlakava prsa. Oduvijek sam smatrao da su mi prsa mnogo dlakavija od ostalih dijelova tijela, poput nogu. Dok sam puno vježbao u teretani, bio sam ponosan na to kako moje tijelo izgleda i želio sam isprobati izgled glatkih prsa.

Tako sam eksperimentirao s brijanjem i kremama, osobno sam volio stvari poput Veet kreme za uklanjanje dlačica. Bilo je stvari koje mi se nisu sviđale, poput mirisa, i otkrila sam da ipak moram obrijati dlake ili tri koje su izgleda preživjele kremu.

Međutim, meni se više sviđalo da ovaj brije sve dlačice, bilo je puno lakše i imala sam manje začepljenu britvicu. Postoje i druga rješenja koja možemo razmotriti osim kreme za uklanjanje dlačica koja su navedena u nastavku.

Evo mojih 5 savjeta za uklanjanje dlačica s prsa za meka prsa ljeti.

1. Krema za uklanjanje dlačica

Već sam malo pričao o tome. Općenito, to je jednostavna stvar za korištenje. Jednostavno pokrijete područje kose kremom i ostavite da djeluje određeno vrijeme. Zatim se obično tuširate s krpom za čišćenje i obično vidite da kosa opada. Možda ćete morati obrijati nekoliko čudnih dlačica.

2. Trimeri

Sljedeća opcija je da koristite mašinicu za podrezivanje dlačica na prsima. To je sjajan brzi način za podrezivanje dlačica na prsima. Smatram da škarice dobro funkcioniraju s dužom kosom, međutim, nemate potpuno glatki osjećaj. Morat ćete koristiti brijač kako biste dobili osjećaj glatkog brijanja.

Škare su sjajan početni alat za čišćenje dužih dlačica, ali morat ćete završiti s britvicom.

3. Uklanjanje dlačica

Dopustite mi da počnem tako što ću reći jao! Čini mi se da od 3 dosadašnja depilacija ima najduži učinak s dlačicama koje se vraćaju dulje – iako nije zajamčeno. Ono što je zajamčeno jest da je ovo vjerojatno najbolnije rješenje dosad.

Da se razumijemo, doslovno si čupate svu kosu. Međutim, ostavit će vam sjajnu završnicu nakon što bol nestane 🙂

4. Lasersko uklanjanje

Kaže se da je lasersko uklanjanje dlačica manje bolno od gore navedene depilacije, iako neki kažu da su nakon toga osjećali nelagodu. Stoga je moguće da će vam uzrokovati određenu nelagodu. Ipak, jedna od prednosti je što možete epilirati gotovo svaki dio tijela, pa tako i prsa.

To može biti skupo učiniti u usporedbi s 3 gore navedena. Sada možete kupiti uređaje za suzbijanje svjetlosti koje možete napraviti sami, gdje možete provoditi vrijeme kod kuće radeći vlastite tretmane.

Ovo je opcija koju bih osobno želio isprobati sljedeće.

5. Brijanje

Tu je i stari, pouzdani način uklanjanja dlačica s prsa kako biste stvorili glatku kožu. I dalje možete koristiti kremu za brijanje i brijač. Potencijal rezanja i rezanja, ali još uvijek je to ono na što se treba osloniti.

Zaključak

Dakle, ovo su samo 4 načina za uklanjanje dlačica s prsa i glatka prsa. Želje stvarno ovisi o vama, iako ja znam koje sam probala, a koje bih izbjegla.

Imate li druge tehnike? Ako je tako, zašto ih ne biste ostavili u komentaru ispod.

Najbolja jutarnja rutina dotjerivanja za muskarce Test site test site
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.