Top 5 osvježavajućih trendova duge brade

1657981021 182 Top 5 osvjezavajucih trendova duge brade za 2017 – brada Test site test site

Postizanje pune i duge brade zahtijeva puno truda. To ovaj trend čini jednim od trendova koji dolaze i prolaze iako je jedan od najpopularnijih trendova kod mnogih muškaraca. Stoga morate potražiti najbolje nove stilove za svoju bradu ili ih primijeniti ako namjeravate isprobati dugu bradu. Evo top 5 osvježavajućih trendova duge brade za 2017. koje biste trebali uzeti u obzir.

Ljubazan, ali grub

Osvježavajući trendovi duge brade za 2017

Ovaj stil ima kraću varijantu duge brade koja seže malo iznad prsa. Uglađeni, ali grubi stil dizajniran je tako da dopustite vašoj bradi da u potpunosti izraste, a zatim podrežete dlačice škarama kako biste ostavili ujednačen oblik.

The Boss

Osvježavajući trendovi duge brade za 2017

Boss Man je još jedan stil duge brade koji uključuje umjerenu dužinu, izblijedjele zaliske i konturni rez. Stil donosi dojam lakoće i jednostavnosti.

Savršena slika

Osvježavajući trendovi duge brade za 2017

Ovaj stil omogućuje vašoj bradi da seže do prsa i daje ombre izgled dok korijenje blijedi iz tamnosive u bijelu. Također, stil ima pune zaliske koji se protežu u kratki rez na bočnoj strani glave.

Drvosječa

Osvježavajući trendovi duge brade za 2017

Stil Woodsmana uključuje potpuno izraslu i podrezanu bradu koja ima jednaku duljinu. Najvažniji dio ovog stila je cjelokupno bojanje koje vašoj kosi daje uglađen izgled.

Grm i pokrivalo za glavu

Osvježavajući trendovi duge brade za 2017

Ovaj je stil još jedan osvježavajući trend duge brade koji se sastoji od moderno podrezane frizure. Stil stvara ravnotežu između nefunkcionalnosti i reda. Osim toga, brada ima neuredan izgled s izblijedjelim stranama i uredno počešljanom kosom koja je čini istaknutom.

Zaključak

Ovaj popis uključuje 5 najsvježijih trendova duge brade koji su vrlo popularni u 2017. No, dobro je napomenuti da su duge brade privlačne samo ako su vam dlake na licu dobro podšišane i zdrave. Stoga trebate odabrati jedan od najboljih osvježavajućih stilova i pobrinite se da ga redovito podrezujete i koristite dodatke prehrani kako biste održali njegovo zdravlje.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.