Top 5 najboljih sapuna za brijanje

1657979794 47 Prednosti svakodnevne upotrebe hidratantnih krema za bradu brada danima Test site test site

Popis 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017

Upotreba sapuna za brijanje uvelike se vraća unatoč činjenici da neki ljudi još uvijek vjeruju da je to nešto što možete postići samo brijanjem kod profesionalnog brijača. Sapun za brijanje nije popularan među generacijom X-a ili baby boomerima koji su odrasli u eri brijanja visoke tehnologije, ali uvelike je osvojio srca njihovih sinova. Doista, većina njihovih sinova tisućljeća izbjegavala je gelove za brijanje i besmislene električne brijače u korist iskustva mokrog brijanja, odlučujući se za sapune za brijanje i ravne brijače. Evo trenutno top 5 najboljih sapuna za brijanje.

  1. Pukovnik Conk, Bay Rum

Bay Rum je jedan od najboljih sapuna za brijanje jer nudi poseban miris sapuna koji je blag na miris i koji će cijeniti korisnik. Sapun je napravljen od posebnih sastojaka koji su izuzetno dobri za kožu i kosu, poput ulja avokada, vitamina E, stearinske kiseline i glicerina. Ulje avokada održava vašu kožu glatkom jer ima hidratantna svojstva, dok je vitamin E i ovlaživač i antioksidans. Stoga Bay Rum štiti vašu kožu od zagađivača i slobodnih radikala.

Top 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. Zlokobne oštrice

Ovo je blaži sapun za brijanje koji ima više zadimljen miris i gušću zaštitnu pjenu. Oštar miris jedan je od glavnih atributa koji ovaj sapun čini privlačnim mnogima. Sapun sadrži kokosovo ulje i stearinsku kiselinu, koja je masna kiselina koja hidratizira i poboljšava proces pjenjenja ovog sapuna.

1657979946 816 Top 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. Proraso

Proraso je već tri generacije na vrhu tržišta, što ga čini omiljenim sapunom za brijanje talijanskih brijača. Ovaj sapun se sastoji od kokosovog ulja, eukaliptusa, mentola i mliječne kiseline. Kokosovo ulje sigurno je hidratantno sredstvo, dok eukaliptus ima nekoliko zdravstvenih prednosti jer je protuupalno, antibakterijsko i antiseptično.

1657979947 726 Top 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. Henry Cavendish

Ovo je jedan od top 5 aktualnih sapuna za brijanje 2017. jer ga možete otopiti u čašici i koristiti s četkom kao što većina muškaraca preferira. Prilično cool, zar ne? Henry Cavendish sadrži soju, shea maslac i poseban miris inspiriran Himalajom. Soja čini vašu kožu glatkom i smanjuje tamne mrlje, dok shea maslac služi kao ovlaživač i djeluje protuupalno.

1657979949 618 Top 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. Gospodin Hare

Sir Hare dobro je poznat kao idealan sapun za brijanje za početnike u mokrom brijanju. Doista, nudi lijepu visokokvalitetnu posudu za brijanje. Osim toga, sapun je dobar za osjetljivu kožu jer je napravljen od loja i može trajati 100 brijanja. Sir Hare ima izvrstan miris i radi se u malim serijama radi kontrole kvalitete.

1657979950 684 Top 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017 %E2%80%93 brada Test site test site

Također bi vam se mogle svidjeti vrste dlaka na licu koje žene smatraju najprivlačnijim muškarcima

Zaključak

Kupnja bilo kojeg od 5 najboljih sapuna za brijanje je korisna jer proizvodi visokokvalitetnu pjenu. To je zato što su klasični sastojci kombinirani kako bi se osiguralo da ovi sapuni za brijanje proizvode gustu zaštitnu pjenu za nezaboravno mokro brijanje.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.