Top 5 najboljih proizvoda za rast brade

1657979580 417 Top 5 najboljih proizvoda za rast brade 2017 – brada Test site test site

Mnogi muškarci se bore da izrastu zdravu bradu iz različitih razloga. I to unatoč njihovom genetskom sastavu koji tome ide u prilog. U većini slučajeva problem može biti povezan s lošim navikama njegovanja, nedostatkom svijesti i nedostatkom pravilne prehrane. Kao rezultat toga, mnogi se muškarci koriste ludim “uradi sam” propisanim rješenjima. To uključuje masažu, brijanje, primjenu minoksidila i uzimanje dodataka testosterona. Ako ste umorni od ovih neučinkovitih lijekova, evo pet najboljih proizvoda za rast brade koje biste trebali razmotriti.

  1. Vrt brade

Beard Garden jedan je od najboljih proizvoda za rast brade 2017. godine tvrtke Organic Trace. Ovaj dodatak služi kao lijek za širok raspon problema povezanih s rastom brade jer se sastoji od brojnih minerala, biljaka i vitamina. Sastojci u Beard Gardenu imaju sposobnost rješavanja problema kao što su svrbež, suhoća, perut, gubitak brade, usporen rast i nedostatak rasta. Osim toga, dodatak sadrži malo poznati sastojak, citrusne bioflavonoide, koji pomaže u borbi protiv oštećenja slobodnih radikala jer sadrži antioksidanse.

Top 5 najboljih proizvoda za rast brade 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. Rast brade XL

Beard Grow XL je poznati dodatak koji pomaže muškarcima da se nose s problemima neravnomjernog rasta brade. Proizvod ima vrlo dobre ocjene kupaca zbog njegove učinkovitosti u pomaganju muškarcima da popune mrlje na bradi.

Beard Grow XL je bogat visoko učinkovitim vitaminima koji uključuju vitamine A, C, E, B1, B6, B12, pantotensku kiselinu (B5), niacin (B3), riboflavin (B2) kao i biotin. Dodatno, dodatak sadrži PABA, koji je vitamin protiv sijede kose.

1657979579 192 Top 5 najboljih proizvoda za rast brade 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. gladak viking

Ovo ulje za bradu sprječava suhoću, svrbež, omekšava bradu, smanjuje ljuštenje i omogućuje usmjeravanje vaše kose u bilo kojem smjeru. Smooth Viking je kombinacija ulja slatkog badema, maslinovog ulja, marokanskog arganovog ulja, avokadovog ulja, ricinusovog ulja, ulja jojobe i maslinovog ulja, ricinusovog ulja.

1657979580 417 Top 5 najboljih proizvoda za rast brade 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. uglađen gospodin

Polished Gentleman predstavio je kombinaciju šampona i regeneratora koji pomažu kod rasta i gustine brade. Kombinacija se sastoji od organskog sastojka koji nježno čisti, omekšava i stoga štiti vašu bradu. Šampon je učinkovitiji od normalnih šampona za vlasište jer je nešto gušći. S druge strane, regenerator je kremast na dodir i stoga poboljšava raščešljavanje brade.

1657979582 173 Top 5 najboljih proizvoda za rast brade 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
  1. XL Flux brada

Posljednje, ali ne i najmanje važno, na ovom popisu najboljih proizvoda za rast brade u 2017. je ulje za bradu Beard Flux XL koje sadrži učinkovit sastojak koji poboljšava hidrataciju i omekšavanje vaše brade. Međutim, proizvod može izazvati alergijske reakcije kod nekih muškaraca zbog prisutnosti određenih eteričnih ulja. Osim toga, Beard Flux XL je bez mirisa jer sadrži samo marokanski argan koji je prepun vitamina E i drugih sigurnih antioksidansa.

1657979583 376 Top 5 najboljih proizvoda za rast brade 2017 %E2%80%93 brada Test site test site
Amazon

Ovo su neki od najboljih proizvoda za rast brade u 2017. Međutim, da biste dobili najbolje proizvode za bradu, trebate provjeriti prosječne ocjene kupaca na internetskim prodajnim mjestima kao što je Amazon.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.