Što se smije a što ne smije kod uređivanja ​​obrva kod muškaraca

Treba i ne smije se uredivati ​​obrva za muskarce Test site test site

Ako ste imalo poput mene, vaše obrve imaju vlastiti um. Stalno rastu. Pop tu i tamo – uvijek su 1 ili 2 divlje dlake.

Ostavljeni sami, počinju se gustiti, ožičavati i izgledati jako neuredno.

Počinju izgledati bujno i jednostavno neujednačeno

Jednostavno počnu izgledati neuredno. Kako biste trebali izgledati njegovano ako vam obrve počinju izgledati divlje. Razgovarati s nekim za koga mislite da je pošteno – jesu li moje obrve podignute ili izvučene? Jesu li previše grmolike?

Tek ste počeli postajati svjesni svojih obrva. Zašto biste se tako osjećali prema dijelu svog tijela?

Rješenje je jednostavno

To je doista jednostavno rješenje. Izgovarajući to, barem se čini tako jednostavno. Kao muškarac, imate pravo skratiti obrve – uredite obrve.

Preuzmite kontrolu nad svojim obrvama. Podrežite ih. Odaberite ih. Kontrolirajte ih.

Njega i kontrola obrva preduvjet je u procesu njegovanja kao muškarca.

Neka pitanja koja ćete možda imati nakon ovog otkrića

Stoga nije neuobičajeno da muškarci uređuju obrve. Već nekoliko godina me mnogi frizeri u koje posjećujem također pitaju želim li urediti obrve. To je samo kosa na kraju dana; ali ako je učinjeno pogrešno, može vam dati izgled koji ne želite.

Uz to, možda ćete imati pitanja. Dopustite mi da vam odgovorim na neka očigledna pitanja.

Sredjuju li dečki obrve?

Da. Muškarci bi trebali redovito održavati svoje obrve. Kako muškarci stare, njihove obrve trebaju više rada kako bi ostale uredne i uredne.

Iako u bilo kojoj dobi, muškarci bi trebali razmišljati o održavanju svojih obrva urednim i urednim.

Kako muškarci uređuju obrve?

Obično postoji osobna rutina za svakog muškarca da uredi svoje obrve. Moja osobna rutina je sljedeća.

  1. Početkajte ih prema mom čelu pomoću finog češlja – češalj za brkove je dovoljno dobar za to
  2. Vrijeme najdulje – ponekad se nazivaju autsajderi
  3. Koristim šišače za uklanjanje većine dlačica
  4. Upotrijebite pincetu i pospremite je – sve što još uvijek nije na svom mjestu ili nije dobro, uzimam pincetom
  5. Očetkajte ih na pravom mjestu – opet pomoću češlja za traženje

Čiste li dečki koncem za obrve?

Da.

Uz pomoć dobrog stručnjaka, obrve se mogu postaviti bez prevelike nelagode. Definitivno je manje bolno od depilacije i omogućuje manje, preciznije oblikovanje.

Uvezivanje niti bi trebalo biti izbor za muškarce koji žele specifičan postupak dotjerivanja i ne smeta im osobni spa tretman izbliza.

Trebaju li muškarci skraćivati ​​obrve?

Da. Kao što je gore spomenuto, muškarci bi trebali nastaviti održavati svoje obrve. To možete učiniti tako da ih izrežete; s škarama ili škarama; ili pincetom i otkinuti ih.

Koju god metodu upotrijebili, muškarcima je potrebno urediti i njegovati obrve.

Dakle, što treba, a što ne treba podrezivati ​​obrve?

Kod održavanja obrva; postoji mnogo toga što treba i što ne treba. U nastavku su neke važne stvari koje treba i ne treba raditi kada sam održavam svoje obrve.

Učinite: Pronađite početnu i krajnju točku svojih obrva

Za postizanje savršenog izgleda potrebno je malo planiranja. Ne biste baš tako pomislili za svoje obrve, ali planiranje početne i završne točke i njihovo podrezivanje čini veliku razliku.

Kako biste pronašli krajnju točku (ili krajnju točku, ovisno u kojem smjeru idete) – uzmite češalj i povucite liniju od vrha nosa do vanjskog kuta oka. Uklonite sve suvišne dlake izvan ove linije.

Kako biste pronašli početnu točku svojih obrva, uzmite češalj i držite ga okomito na sredini nosa. Ponovno uklonite višak dlačica izvan početne točke.

Učinite to za obje obrve.

Nemojte: rezati s vrha

Rezanje uvijek započnite na dnu obrva. Zašto?

Ako ste uopće vidjeli muškarca s pretjerano izvijenim obrvama, to je vjerojatno zato što je krenuo od vrha obrva prilikom podrezivanja (ili depilacije).

Da biste postigli najbolji učinak, potrebne su vam dlačice na vrhu obrva kako bi izgledale pune.

Učiniti: Koristite pincetu

Vrlo često pribjegavam podrezivanju obrva. No, korištenje trimera potrebno je samo kada obrve niste stalno njegovali i one su postale čupave.

Uzimanje vremena za korištenje pinceta i svakodnevno pincetu vaših obrva omogućit će vam da zadržite taj njegovan izgled dok ćete imati veću kontrolu nad izgledom svojih obrva.

Često svakodnevno čupam obrve kako bih se riješila te 1 ili 2 divlje dlačice.

Nemojte: ići predaleko

Ovo se može činiti očiglednim, ali ću to svejedno spomenuti.

Ne pretjerujte s veličinom obrva. Nema ništa gore od pretjeranog podrezivanja ili pincete i vaše obrve počinju izgledati pomalo tanke. Obrve mogu izgledati pomalo čudno na muškarcima ako su pretanke.

Učinite: Koristite prave proizvode

Obrve su kosa. U redu, oni su vam na licu, a ne na vrhu glave – međutim, još uvijek postoje neki proizvodi koje biste trebali koristiti.

Možda biste trebali uzeti četkicu za obrve. Možda gel za obrve. Korištenje četke za obrve da ih oblikujete, a zatim korištenje gela za obrve da ih zadržite na mjestu omogućit će vam da ih oblikujete kako god želite.

Također, neophodna je kvalitetna pinceta i pravi trimer.

Nemojte: Bojte se koristiti gel za obrve

Kao što je gore spomenuto, gel za obrve omogućit će vam da učvrstite obrve u oblik koji želite. Također vam omogućuje da provjerite jeste li prekrili sva mjesta na kojima su možda malo tanji.

Zapamtite, kao i sa svakim drugim gelom, smanjite količinu koju koristite.

Učiniti: Ostavite malo sijede kose

Može biti primamljivo ukloniti sve sijede dlačice s obrva. No, da ne pretjerate, ako previše dlačica počupate, obrve će vam početi izgledati pomalo rijetke.

Budimo iskreni, ako imate sijede dlake na obrvama, možete se kladiti da ih imate i na glavi. Osobno, mislim da malo sive dodaje karakter.

Nemojte: Brijati obrve

Često koristim trimer za sređivanje obrva. Ove škare su dizajnirane za korištenje sa štitnicima koji vam omogućuju podešavanje duljine kose.

Brijači/brijaći aparati ne dopuštaju vam da to postavite. Korištenje britve za rezanje dlaka moglo bi dovesti do toga da ih uklonite previše.

Druga stvar koju treba zapamtiti je da britvicom vraćate dlake na površinu. Kosa brzo raste, pa bi se za nekoliko dana morala ponovno urediti. Ako želite ukloniti dlačice, koristite pincetu, a ne brijač.

Učinite: Istražite

Ovo je kada odaberete profesionalca da vam uredi obrve.

Uvijek istražite ljude kojima vjerujete da će vam urediti obrve. Provjerite recenzije. Saznajte imaju li druge muške klijente – imamo drugačije potrebe žena za oblikovanjem obrva.

Kad ih upoznate, pogledajte njihov vlastiti izgled, jer to često može otkriti njihovu profesionalnost.

Nemojte: iskidati obrve pincetom

Možda imate ženu, djevojku ili nekog drugog prijatelja čije su obrve počupane. Za žene to djeluje, pogotovo kada se radije šminkaju.

To je ne ne za muškarce. Potreban vam je prirodan izgled obrva – sve drugo može izgledati čudno na muškarcima. Depilacija obrva voskom za muškarce nije nešto što predlažemo.

Nemojte: isključite niti

Threading koristi tehniku ​​niti za uklanjanje neželjenih dlačica s lica. Na većini mjesta gdje vidim da se to radi u trgovačkim centrima žene depiliraju obrve voskom.

Ne isključujte ovo za muškarce. Uvlačenje u konac je precizniji način uklanjanja dlačica s lica i vrlo dobro funkcionira.

Opet, dobro istražite prije nego što to učinite – provjerite je li osoba koja to radi profesionalna i hoće li dobro obaviti posao za vas.

Korištenje mašinice

Za podrezivanje obrva možete koristiti i trimer. Pogledajte moj drugi post o tome kako podrezati obrve trimerom.

Preuzmite kontrolu nad svojim obrvama

Preuzimanje kontrole nad dotjerivanjem obrva uklonit će taj osjećaj samosvijesti koji imate. Znate da su vaše obrve besprijekorno njegovane, što poboljšava vaš osobni izgled.

Osjećaj njegovanosti bez ikakvih briga također će poboljšati vaše osjećanje – jer uvijek se osjećate dobro kada znate da dobro izgledate.

Njega obrva za muškarce
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.