Stilovi brade za muškarce i kakva lica pristaju

Sest najboljih brijaca za vasu brijacnicu Test site test site

Kao muškarac, možda se pitate “kada je vrhunac sezone brade” i je li odavno prošla. U stvarnosti, trend muških dlaka na licu je tu da ostane još dugo. Vaša brada je najistaknutiji i najvažniji dio vaše dlake na licu. Stoga je naglasak na “kako imati najbolju bradu među svim stilovima brade za muškarce” postao tako mainstream.

Ne pristaje vam svaka frizura niti odražava vašu osobnost. Slično tome, ne bi svaki stil brade za muškarce odabrao vas. Međutim, morat ćete pronaći najbolji stil brade na temelju vašeg oblika lica kako biste ispravili dlake na licu.

Evo nekoliko trendova lica za muškarce koji će vam pomoći pronaći najbolji stil brade:

Za ovalno lice

Ako imate ovalno lice, možete se izvući s mnogim muškim stilovima brade koje drugi muškarci ne mogu savršeno izvesti. Imati ovalno lice znači da imate kombinaciju okruglog i četvrtastog lica. Dakle, ne morate ništa balansirati kada su u pitanju trendovi muških dlaka na licu.

Za bolji oval, najbolja opcija bila bi imati bradu četvrtastu do linije čeljusti s oštrim linijama na obrazu, odmah ispod jagodičnih kostiju.

Imati pravokutno lice znači imati dugo lice. Stoga je duga, šiljasta brada nešto što biste trebali izbjegavati jer će zbog nje vaše lice djelovati izduženije. Pravokutnom licu važno je dati širinu. Stoga bi brada na punijim obrazima bila najbolja opcija. Također, ako smatrate da vam ova muška brada nije sasvim dovoljna, pustite da vam dlake na licu rastu malo iznad jagodica. Definitivno bi vaše lice izgledalo šire.

Za trokutasto lice

Muškarci s trokutastim licima i istaknutim bradama. Ovaj oblik je sasvim suprotan obliku dijamanta. Dakle, glavna svrha muških dlaka na licu bila bi privući pozornost na istaknutu bradu.

Najjednostavniji i najupravljiviji stil muške brade za trokutasta lica je beardstache stil. To je u osnovi strnjika ili kratka brada s gustim brkovima. S ovim stilom izbjegavajte guste dlake na licu ili mrlje na obrazima, jer će to donijeti širu liniju čeljusti i ustaljene zaliske na čeljusti.

Za okruglo lice

Ljudi s okruglim licima moraju se igrati s dlakama na licu svojih muškaraca. Ako želite laskavi izgled, pokušajte bradu držati kratkom na obrazima i dužom na mjestu gdje počinje brada. Najbolji stil brade za muškarce za okrugla lica je kozja bradica. Kozja bradica stvorila bi iluziju dužeg lica.

Za lice srca

Ne postoji muškarac na svijetu kojeg bi trebalo optužiti za istaknutu i dugu bradu. Srcolik oblik je u osnovi znak malog lica. Stoga nema potrebe ulagati u trimere i ulja za bradu. U tom slučaju morate imati svijetlu bradu, inače će vam lice izgledati manje.

Trebate bradu koja vam ne prelazi liniju čeljusti. Grubo oblikovana strništa bila bi sasvim u redu za dodavanje dubine i volumena koji su vam potrebni u blizini čeljusti.

Stilovi muške brade i lica koja im pristaju
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.