Stilovi brade koje morate probati

Stilovi brade 2020 – brada danima Test site test site

Čisto mokro brijanje već neko vrijeme nije u modi. Drugim riječima, era je bradonja. No uzgoj i održavanje brade jedinstveno je iskustvo za svakog pojedinca jer različitim muškarcima pristaju različiti stilovi brade. U ovom članku ćemo pogledati neke od trendi stilova brade koji će učiniti da vaše lice izgleda savršeno.

Četvrtasta brada:

Ovaj stil brade širi lice i daje uglatiji izgled liniji čeljusti zadržavajući više duljine sa strane. Iako ovaj stil brade pristaje raznim oblicima lica, posebno je koristan za muškarce s ovalnim licima.

Stilovi brade 2020 %E2%80%93 brada danima Test site test site

Šiljasta brada:

Ovo je još jedan popularan stil brade, gdje možete produžiti lice ostavljajući više brade na bradi. Da biste stvorili ovaj stil brade, napravite oštre kutove bez uglačavanja na bradi i podrežite bradu u šiljasti oblik. Ova vrsta brade također će vam dati agresivniji izgled.

Slamnata slama:

Prošlo je vrijeme kada se strnište smatralo znakom lijenosti. Umjesto toga, danas žene jako vole strništa, a isto je dokazala i studija Sveučilišta Northumbria. Osim toga, to je vrsta brade koja se najlakše pušta jer se trebate prestati brijati na nekoliko dana kako biste dobili onaj cool izgled. Ova vrsta brade posebno je dobra za dječake i muškarce s dječjim licima jer dodaje zrelost licu. Održavanje slamnatog krova također je vrlo jednostavno i brzo. Jednostavno koristite trimer za bradu na postavku od 3 mm svaki drugi dan.

Stilovi brade 2020 %E2%80%93 brada danima Test site test site

Bradobolja:

Ovo je nedavni stil i očekuje se da će ostati u modi mnogo godina u budućnosti. Mješavina je punih brkova i strnjika. Kada se dobro izvede, ovaj stil odiše muževnošću. Također, to je jedan od onih stilova brade koji ima sposobnost izgledati dobro na svim oblicima lica. Kako biste zadržali ovaj stil, pustite pune brkove i napravite malo gušću verziju strništa.

Moćna brada:

Želite li postići ultimativni opaki izgled? Onda je ovo pravi stil brade. Pustite bradu da raste dok ne dosegne duljinu od oko 15cm. Zamolite svog stilista da očisti rubove i strane brade bez narušavanja njezine prirodne osobnosti, tj. ravne, valovite ili kovrčave. Također, njime održavajte potpuno izrasle brkove kako biste postigli ultimativni snažan izgled.

Duga brada:

Iako ga nije lako uzgajati i održavati, ovaj klasični izgled rijetko izlazi iz mode. Neka vaša brada naraste dovoljno dugo da postigne pravu duljinu. Nakon što postignete duljinu, podrežite i očistite bokove kako biste bradu poravnali s kutovima lica.

1657981376 780 Stilovi brade 2020 %E2%80%93 brada danima Test site test site
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.