PRVIH 30 DANA UZGOJA NOVE BRADE – ŠTO OČEKIVATI

Uzgajaču brade početniku nije lako pustiti bradu. Stoga morate biti spremni na vrlo naporno razdoblje, osobito prvih 30 dana. Bez obzira na to ciljate li na punu ili dugu bradu ili samo na kratku bradu, poteškoća je ista. Ovaj vodič za početnike pokazat će vam kako preživjeti te užurbane dane.

1. tjedan

Ako ste navikli na taj osjećaj brijanja, stalno ćete dolaziti u iskušenje da učinite brojne stvari koje ne biste trebali. Prije svega, rast vaše brade će se činiti pomalo čudnim i doći ćete u iskušenje da ga pokušate kontrolirati, NEMOJTE. važno je pustiti bradu da prirodno raste kako biste mogli dobiti predodžbu o svom konačnom obliku brade. Nemojte iskriviti rezultate korištenjem ove britve ili britve.

Drugo, češat ćete se kao pas s buhama. Oduprite se porivu da nastavite s češanjem osim ako ne želite da dođe do infekcije. Najbolji lijek je lagano ulje za bradu. Nanesite nekoliko kapi ili ujutro ili nakon tuširanja navečer.

2. tjedan

Tjedan 2 gotovo se u potpunosti odnosi na promatranje rezultata. Ovdje znate gdje vam je brada gusta, a gdje neujednačena. Obrazac rasta najbolje će vas informirati koji je stil najbolji za vas. Brada još uvijek raste tako da nema podrezivanja ili trimanja. Ako želite, trebali biste razmisliti o dodatku za rast. Normalno je da u ovom trenutku i dalje svrbi, pa nastavite nanositi ulje za bradu.

3. tjedan

Treći tjedan znači da je najteži dio vašeg puta rasta brade gotov. Kao početnik u uzgajanju brade, trebali biste biti ponosni na sebe. Sada je iritirajući svrbež nestao i laknulo vam je. Vaša brada se počela pojavljivati ​​i poprimati dobar oblik. Ovo je vrijeme za korištenje dobrog sredstva za čišćenje, obično nekoliko puta tjedno. Koristite četku s dlakama za oblikovanje kose. Ovom britvicom konačno možete očistiti dlačice koje ne namjeravate zadržati.

4. tjedan

Četvrti tjedan ovo biste trebali smatrati velikim postignućem. Svrbež bi sada trebao potpuno nestati i vaši bi flasteri trebali biti puni. Vaša bi brada trebala biti malo puna i sada je dobro vrijeme da počnete razmišljati o tome kako je stilizirati.

Potapšite sebe po ramenu ako ste u 4. tjednu, mnogi početnici koji uzgajaju bradu ovdje ne uspiju.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.