Najbolji trimeri za bradu na tržištu

1657979163 326 Najbolji trimeri za bradu na trzistu za 2017 – brada Test site test site

Glatko obrijan više nije prednost kao prije. Brada je danas zavladala i daje samopouzdanje dečkima koji uočavaju savršeno podšišane. Dame također vole one s bradom za razliku od glatko obrijanih. Mislimo da je to dovoljno da vas uvjerimo da pustite fantastičnu bradu. Nakon što to učinite, potreban vam je trimer za bradu koji će vam omogućiti da izgledate dobro i prezentirano.

Pokušat ćemo vas uputiti ovim popisom b-ova. Nema određenog reda.

Najbolji trimeri za bradu 2017

1. Philips Norelco trimer za bradu

Najbolji trimeri za bradu na trzistu za 2017 %E2%80%93 brada Test site test site

Glavni razlog zašto je ovaj trimer za bradu ovdje je njegova jednostavna upotreba. Toliko je jednostavan za korištenje da vam se sviđa.

Najbolja stvar je to što je bežični što vam daje prostora za pravilno kretanje bradom. Druga dobra stvar koju ćete rado čuti je da je vrlo pristupačan.

Trimer za bradu Phillips Norelco također je nježan prema koži jer je oštrica izrađena od titana. Ima 20 različitih postavki duljine od 0,5 mm svaka s mogućnošću podešavanja od 10 mm. Nemoguće se porezati ovim trimerom za bradu na bilo koji način.

Također dolazi s dodacima, odnosno češljem za strnjike, AC adapterom i češljem za bradu. Ovi dodaci će vam dobro doći pri korištenju kosilice.

Također je otporan na vodu, tako da ga samo trebate pustiti kroz vodu iz slavine da očistite sve zaglavljene dlačice i spremite ga do sljedećeg puta. Dolazi unaprijed učitan, što je dobro ako ste ga kupili tijekom putovanja jer je spreman za polazak.

Ove značajke čine da se trimer Phillips Norelco Beard 3500 pridruži našem popisu najboljih trimera za bradu 2017.

2. Conair Men’s i-Stubble

1657979158 534 Najbolji trimeri za bradu na trzistu za 2017 %E2%80%93 brada Test site test site

Ovaj trimer radi o savršenoj duljini vaših strništa. Jedan je od najpreciznijih na tržištu s rasponom kretanja između duljina od 0,4 mm i može ići do 5 mm.

Ako imate gustu, tamnu bradu i želite savršenu sjenu od 5 sati, onda je ovo alat za korištenje. Nećete pogriješiti u nekom trenutku. Ima jedinstvenu značajku plutajuće konturne glave koja mu omogućuje ergonomski dizajn savršen za brijanje. Ako okrenete vodilicu, možete jednostavno oblikovati svoju kozju bradicu, zaliske i brkove da budu trendi koliko želite.

Jedini problem koji ima je što nije vodootporan. Dakle, kada trebate očistiti ovaj prekrasni stroj, jednostavno uklonite vrh i upotrijebite četku za čišćenje krhotina s oštrica. Čišćenje je brzo i bezbolno, zbog čega se, uz ostale atribute, Conairov muški i-stubble našao na ovoj listi najboljih trimera za bradu 2017.

3. Philips Norelco QT4070 Stubble Trimmer Pro

1657979163 326 Najbolji trimeri za bradu na trzistu za 2017 %E2%80%93 brada Test site test site

Philips Norelco QT4070 trimer za strnište Pro jedan je od najnaprednijih trimera. Ima 19 različitih postavki koje odgovaraju svakoj zamislivoj osobi s bradom.

Također ima jednu od najdužih postavki duljine i može se produžiti do 18 mm od početka od 0,5 mm. Koraci su 1 mm. Dolazi s kompletom alata za korištenje, odnosno četkom za čišćenje, dva češlja i punjačem.

Jedna od istaknutih značajki ovog trimera je turbo pojačanje koje vam pomaže rezati gustu, čupavu bradu baš poput maslaca. Drugi je da ima značajku usisavanja koja će ostaviti prostoriju u kojoj se njegujete bez dlačica.

Također ima LED svjetlosni prikaz sa strane koji vam olakšava vidjeti koliko vam je energije preostalo.

Philips Norelco QT4070 trimer za strnište Pro uistinu je jedan od najsofisticiranijih i najpouzdanijih trimera na današnjem tržištu. Zbog toga se našao na popisu najboljih trimera za bradu 2017.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.