Najbolja jutarnja rutina dotjerivanja za muškarce

Najbolja jutarnja rutina dotjerivanja za muskarce Test site test site

Dopustite mi da počnem tako što ću reći da svatko ima drugačiju jutarnju rutinu dotjerivanja. Ako se vaša rutina ne uklapa u moju ideju o najboljoj jutarnjoj rutini dotjerivanja za muškarce, nemojte to uzeti za zlo.

Predlažem da pogledate ovu rutinu. Za bilježenje. Razmislite, je li ova rutina bolja od onoga što trenutno radim? Mogu li promijeniti svoju rutinu njegovanja tako da bude bolja poduzimanjem nekih od ovih radnji?

Pišem ovaj članak kako bih vam pružio tu dodatnu perspektivu. Da vam dam neke ideje što biste mogli raditi u svojoj dnevnoj rutini.

S druge strane toga. Ako radite nešto u svojoj svakodnevnoj muškoj rutini dotjerivanja što mislite da je bolje – i mislite da bi to trebalo biti uključeno ovdje – zašto onda ne biste ostavili komentar ispod i rekli mi svoju rutinu i što mislite da je bolje.

Ako je stvarno bolje, mogu jednostavno ažurirati ovaj članak i uključiti predmet u vašu rutinu – uz vaše zasluge, naravno.

Ipak, ovo je ono što smatram najboljom jutarnjom rutinom dotjerivanja za muškarce.

Dnevna rutina

1. Unesite malo tekućine u sebe

Sada, moram reći, to nije prva stvar koju radim kad se probudim – to uključuje uklanjanje tekućine. Međutim, ja jako vjerujem u hidrataciju – tako da je broj 1 unos tekućine u vas.

Kad kažem tekućine, ne govorim ni o čemu što bi potencijalno moglo dehidrirati ili čak o bilo čemu s kemikalijama bilo koje vrste (uključujući kofein). Ono na što također mislim je uzeti čašu vode i popiti je.

Idealno bi trebalo biti najmanje 1 litra vode. Ispijanje čaše vode pomaže vam da se razbudite i hidratizira vaše tijelo nakon 8 sati (ili tako nešto) sna. Vaše tijelo treba vodu nakon spavanja – kao i njezine dobrobiti za vašu kožu i cjelokupnu njegu.

To je jednostavan zadatak koji biste trebali uvrstiti u svoju dnevnu rutinu.

2. Tuširanje, pranje i kondicioniranje

Neki ljudi više vole četkati i čistiti koncem prije izlaganja, ali ja radije idem drugim putem.

Prva prednost je da nastavlja proces pomaganja da se probudite. Pijenje vode pomaže, ali tuširanje vas stvarno razbuđuje.

Tuširanje će također pomoći u uklanjanju mrtve kože koju ste nakupili tijekom prethodnog dana i noći, a ujedno će vam pomoći hidratizirati i osvježiti kožu.

Nije dovoljno oprati kožu komadom sapuna. Trebali biste se prati kvalitetnim prirodnim sredstvima za pranje bez sapuna. Predlažem pranje s ekstraktom kokosa kako bi se stvorila prirodna pjenušava pjena.

Prijedlog za pranje kose je da to radite svaki drugi dan. Perite se prečesto i izgubit ćete prirodna ulja.

3. Očistite i napravite piling

Mislim da je to ovih dana prilično zabavno, ali nikad nisam znala što je piling.

Danas, da biste imali najbolju dnevnu rutinu njegovanja, trebate napraviti piling.

Svako jutro trebali biste koristiti sredstvo za čišćenje lica kako biste očistili kožu od prljavštine i masnoće, a jednom ili dva puta tjedno koristite piling za uklanjanje mrtve kože.

Želite napraviti piling kože kako biste bili sigurni da ste se riješili mrtve kože koja bi potencijalno mogla uzrokovati probleme s kožom na licu.

4. Obrijte se i hidratizirajte

Sljedeći korak u ovoj jutarnjoj rutini je brijanje i hidratacija.

Za najbolje moguće brijanje, trebali biste to učiniti dok vam je koža još mokra od tuširanja i očišćena.

Već sam napisao članak o najboljoj rutini brijanja, pa zašto ga ne biste pogledali za neke ideje koje bi mogle poboljšati vaše iskustvo brijanja.

Za ovaj članak, 4. korak uključuje brijanje lica, a zatim vlaženje kože kako biste vratili vlagu koju ste skinuli.

5. Isperite sinuse

To vjerojatno nije korak koji mnogi drugi čine u svojoj jutarnjoj rutini, ali za mene je to važan korak.

Dan i noć udišemo zagađivače. Neki od tih zagađivača mogu zapeti u našim nosovima i sinusima. U kombinaciji s tim, možda imate začepljene sinuse iz drugih razloga – znam da to često radim.

Moja je jutarnja rutina, obično neposredno prije pranja zubi, ispiranje sinusa kroz nos.

Sredstvo za ispiranje sinusa koje koristim je marke NeilMed (ako živite u Ujedinjenom Kraljevstvu, ovo NeilMed sredstvo za ispiranje sinusa možete pronaći ovdje).

Smatram da stvarno osvježava moje sinuse i stvarno doprinosi toj jutarnjoj rutini pripreme i buđenja. Možda nije za svakoga, ali ja ne mogu zamisliti svoju jutarnju rutinu bez njega. (slušam budući članak na ovu temu)

6. Četkajte, čistite koncem i isperite

Za neke, ovaj korak može biti viši u njihovoj rutini. Osobno, smatram da se četkanje, čišćenje koncem i ispiranje zubi bolje uklapaju u moju rutinu nakon tuširanja i brijanja.

Ako želite održati svoje zube zdravima do duboke starosti i želite da izgledaju svježe i sjajno, pobrinite se da vaša četkica i konac budu dio vaše dnevne rutine.

Osobno smatram da svježa usta nakon pranja zuba čini da se ponovno osjećam svježe. Ima nešto u svježem dahu mente.

7. Očešljajte kosu

Posljednji korak je četkanje glomazne kose. Uvijek me iznenadi koliko ti kosa može podivljati dok spavaš.

To je kao da vam netko dođe i objema rukama protrese kosu, zamrsi je i što je više moguće.

Nema izgovora da ujutro ne prođete češljem ili četkom po kosi. Volim imati kratku kosu i čak iščetkati kosu prije nego što odem.

Vaša kosa je prva izjava koju svi vide. Želite li da on da prvu izjavu dobru ili lošu?

Možda biste željeli koristiti proizvod ili regenerator za kosu. Često smatram da se osjećam malo posebnije ako dodam malo voska za kosu i oblikujem kosu.

Međutim, to nije preduvjet za vašu kosu – osim ako to ne volite naravno.

Rutina

Dakle, slažete li se? Nije li ovo najbolja jutarnja rutina dotjerivanja za muškarce? Radite li nešto drugačije? Želite li nešto dodati? Ne slažete se?

Ako radite nešto drugačije ili želite nešto dodati, zašto ne ostaviti komentar na ovaj post. Zabilježit ću svaki od njih i testirati ih u svojoj rutini. Dodat ću sve što poboljšava rutinu.

Još jedna napomena za kraj – odvojite vrijeme za uživanje u svakodnevnoj rutini njegovanja. To je stvar koja može učiniti da vaš dan počne dobro i ugodno.

1657978378 407 8 MUST HAVE POTPUNIH STILOVA BRADE ZA 2017 – Brada Test site test site
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.