Kako podrezati rastuću bradu škarama i zašto

1657978378 407 8 MUST HAVE POTPUNIH STILOVA BRADE ZA 2017 – Brada Test site test site

Dobar trimer jedan je od odgovora na to da imate izuzetnu bradu. Osim toga, morate naučiti kako brzo šišati koristeći veliki izbor različitih alata kao što su električni brijači i škare. Doista, bilo koji alat može se pokvariti i učiniti da požalite što ste svu svoju domišljatost uložili u tehnologiju umjesto da je samo poštujete. Evo jednostavnih i pouzdanih koraka kako podrezati izraslu bradu škarama.

Oprati bradu

Prvi korak je temeljito pranje brade. Trebali biste koristiti sapun ili samo čistu mlaku vodu kako biste izbjegli kovrčanje. Također, morate provjeriti je li vam kosa nakon pranja srednje suha, a to možete učiniti pomoću sušila za kosu.

Počešljajte bradu

Drugo, počešljajte bradu koristeći češalj koji je dovoljno širok da se može koristiti i kasnije u procesu podrezivanja. To je pomoću češljeva za bradu jer su malo mekani pa ne mogu oštetiti vašu kožu.

Tehnika češljanja

Češljanje također zahtijeva dobru tehniku ​​kako bi se osigurao dobar rezultat. Najbolja tehnika je počešljati kosu prema dolje, a zatim je počešljati na drugu stranu.

Izrežite prvu stranu

Nakon češljanja morate pažljivo početi rezati kosu sa svake strane. To je povlačenjem češlja kroz bradu pod kosim kutom dok režete dužinu kose kroz zupce češlja. Međutim, i dalje morate voditi računa o količini kose koja strši iz češlja kako biste osigurali ravnomjerno šišanje.

Izrezati drugu stranu

Zatim biste trebali ponoviti isti postupak na drugoj strani kako biste bili sigurni da sada imate kraću, čišću bradu s obje strane.

Zarežite bradu škarama

Ovaj korak zahtijeva puno pažnje jer može dovesti do problematičnih rezultata ako se obavi u žurbi. Morate se češljati suprotno od smjera kose kako biste bili sigurni da se kosa malo kovrča, zatim ponovite postupak šišanja kao što ste učinili s obje strane. To ostavlja vašu bradu čistom, urednom i ravnomjerne duljine.

Oprati bradu ponovo

Zatim biste trebali oprati bradu nakon što ste se uvjerili da je željene jednake duljine. Ovo je vrlo važno jer sprječava da sitne odrezane dlačice dospiju na neočekivana mjesta kao što su hrana, odjeća ili krevet.

Mansterizirajte ili koristite ulje za bradu

Posljednji, ali ne i najmanje važan korak kako podrezati bradu odrasle osobe škarama. Ovaj korak vašoj bradi daje konačni izgled i sjaj. Naposljetku, nakon ovog koraka možete se pogledati u ogledalo kako biste vidjeli svoje zadivljujuće lice.

1657978378 401 8 MUST HAVE POTPUNIH STILOVA BRADE ZA 2017 – Brada Test site test site

Zaključak

Iz gornjih jednostavnih koraka sada znate kako podrezati punu bradu škarama. Ovi koraci jamče vam finu i urednu bradu koja će vas istaknuti kao modernog muškarca.

Osim toga, studija je također istraživala tradicionalne muške karakteristike kao što su istaknuta linija čeljusti kao i obrve. Tim je također otkrio da brada može predstavljati nečiju dob, dominaciju i društveni status. Zaključno, otkrili su da brade imaju ogroman utjecaj na mušku muževnost i seksualnu privlačnost.

Ovaj tim žena je glatko obrijane muškarce smatrao manje privlačnima unatoč činjenici da su neki bili maskulinizirani. Nasuprot tome, oni s neobrađenim licima smatrani su privlačnijim.

Bilo je jednoglasno, traže li žene potencijalne muževe ili veze za jednu noć. Stubble je dobio najviše ocjene za kratkotrajne veze i ljubavne veze nego za pune brade. Osim toga, slamnati krov se smatrao najatraktivnijim u cjelini.

Žene koje su tražile dugoročne veze privlačili su muškarci s punim bradama. Prema istraživačima, brade čine muškarce sjajnima, ostavljajući ženama dojam da ti muškarci mogu pružiti izravne koristi poput preživljavanja i plodnosti.

Stoga brade mogu biti vrlo značajne jer mogu dati određeni dojam o vašem karakteru ili sposobnostima, posebno za žene.

Muški ukrasi su doživjeli veliku evoluciju zbog spolne selekcije od strane žena. Mnogi istraživači tvrde da se vaša brada može usporediti s rogovima jelena ili perjem pauna. Gore navedene informacije mogu vam pomoći da postignete vrstu dlaka na licu koju većina žena smatra najprivlačnijom muškarcima. Ako volite podijeliti sa svojim djevojkama i vidjeti koje vrste dlaka na licu žene smatraju najprivlačnijim muškarcima.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.