Kako održavati dobar izgled tijekom putovanja

1657980907 358 7 primjernih stilova brade za okrugla lica – brada danima Test site test site

Dok trenutno sjedim u svojoj hotelskoj sobi, slušam tramvaje vani, razmišljam o tome kako se moja svakodnevna rutina mijenja kada sam daleko od kuće. Putovanje ponekad može biti teško kada želite zadržati svoj izgled jer nemate običaj ponijeti sve svoje gelove i kozmetičke setove.

Skloni ste biti ograničeni na ono što možete nositi u svojoj prtljazi, u kombinaciji s onim što hotel može ponuditi.

Ako putujete na odmor, možete ponijeti kofer koji ide u prtljažni prostor aviona. Možda ćete moći staviti više artikala jer nemate ograničenja od 100 ml ili manje. Još uvijek postoji granica. Još ste ograničeniji kada putujete poslovno i nosite samo ručnu prtljagu. To je situacija u kojoj se trenutno nalazim – pa je to nešto o čemu često brinem.

Putna sredstva za čišćenje

Dobra stvar je što možete otići u mnoge velike supermarkete i pronaći jednu od dvije stvari. Prvi su mini-verzije nekih proizvoda koje možete koristiti. Vrlo često, iako nije točan proizvod koji biste koristili – iako je to uobičajena stvar koju radim, zbog čega trenutno imam proizvode u nastavku u svojoj kupaonici hotela.

Također možete računati na to da će vam hotel osigurati proizvode. Zaista ovisi o hotelu – iako ovaj u kojem sam odsjeo ovdje u Poljskoj ima proizvode pod tušem.

Jedina stvar u vezi s korištenjem ponuđenih proizvoda jest da ne znate niti imate bilo kakvu kontrolu nad tim proizvodima. Dakle, riskirate ih koristiti ili ne. Ovo je vjerojatno veći problem ako imate osjetljiviju kožu.

Konačna opcija je da mnogi supermarketi također prodaju set praznih boca dizajniranih za vas da ih napunite vlastitim šamponom, šamponom, gelom za tuširanje i svim drugim proizvodima koje želite nositi. Oni su obično jeftini i omogućuju vam da ponesete proizvode koje koristite sa sobom.

Vaš sprej za tijelo i losion poslije brijanja

Sljedeći problem je što većina sprejeva za tijelo ili vodica poslije brijanja dolazi u spremnicima većim od 100 ml. Teško ćete ih provući kroz sigurnosne kontrolne točke u ručnoj prtljagi.

Jedna je mogućnost kupiti sprej za tijelo na odredištu i zatim ga baciti. Opet, ovo vas malo ograničava ako vam se sviđa određeni proizvod ili miris.

Druga opcija je kupnja u zračnoj luci. Nakon što ste prošli sigurnosnu provjeru, možete kupiti svoj proizvod u trgovinama u zračnoj luci. Problem s ovim je taj što je dobar za putovanje prema van – ali morat ćete ga ostaviti iza sebe za put kući.

U prošlosti sam ovom pitanju općenito pristupao na dva načina. Prvi je bio izaći po dolasku i kupiti sprej za tijelo. Ustanovio sam da većina mjesta na kojima sam bio obično imaju dobar izbor.

Drugo rješenje bi moglo biti nešto čega se prije niste sjetili. Kao dio povijesti, imao sam stranicu na kojoj sam nalazio i popisivao besplatne stvari. Jedna od mnogih vrsta darova bili su uzorci vodica poslije brijanja i parfema.

U mnogim su slučajevima ti uzorci bili jednokratne maramice – nekoliko njih moglo bi pomoći. Ipak, povremeno bi vam neki poslali bočicu s raspršivačem od oko 5 ml njihove kolonjske vode poslije brijanja. Sačuvao bih ih i nosio sa sobom na poslovna putovanja.

To su obično vrhunske kolonjske vode i male bočice koje dobro odgovaraju ograničenju od 100 ml.

1657980907 340 7 primjernih stilova brade za okrugla lica – brada danima Test site test site

Treća opcija

Za ovo putovanje našao sam treću opciju. Jedan od sprejeva za tijelo koji volim koristiti je Lynx ili Axe kako ga zovu u nekim zemljama.

Tijekom posjeta supermarketu za ovo putovanje, pronašao sam novu kolekciju sprejeva na pumpicu (ne aerosola kao obično) s mirisima koje nisam prije sricao. Još jedna sjajna stvar je da su ove limenke došle u količini od 100 ml tako da su savršene za putovanja.

Miris je također fantastičan – miris koji sam ovaj put odabrala je “*Oud drvo i tamna vanilija*”, iako su i neki drugi dobro mirisali

Brijanje, četka za kosu i ostalo

Slijedi brijanje. Ovo je škakljiva situacija jer ne biste smjeli nositi oštre predmete u svojoj prtljazi. Tako ćete ostati bez mokre britvice koju imate. Što se tiče električnog brijača; Pročitao sam da je to dopušteno u ručnoj prtljazi – tako da bi vam to trebalo biti u redu (iako bih provjerio kod vaše zrakoplovne tvrtke).

Budući da se obično brijem na mokro – što radim kad poslovno putujem na više od nekoliko dana – obično se vratim u lokalnu trgovinu i uzmem paket jednokratnih britvica.

Sada ne rade tako dobro kao vaš brijač s 5, 7 ili više oštrica kod kuće – ali nekoliko dana rade savršeno.

Četke za kosu trebale bi biti dobre za putovanja sve dok su plastične za svakodnevnu upotrebu.

Predmeti kao što su škarice za nokte: Opet, pročitao sam na svojim stranicama da su u redu sve dok ih stavite u plastičnu vrećicu za izlaganje. Međutim, također možete provjeriti kod svoje zrakoplovne tvrtke. Škare nisu dopuštene.

Sušilo za kosu, pegla itd.

Bilo koje druge stvari koje vam mogu zatrebati, hotel ih može imati pri ruci. Znam da hotel u kojem trenutno odsjedam ima sušilo za kosu pod tušem – i predmete kao što su glačala (koja će vam možda trebati da vaša odjeća bude savršena) obično se mogu zatražiti.

Naravno, možete kupiti potrepštine za putovanja poput sušila za kosu, pegle za kosu itd. Iako dodaje veću težinu i možda je uzet za detaljniji pregled. Osobno ih ostavljam u hotelu.

Putovanje i njegovanje su mogući

Stoga je moguće putovati i ostati dotjeran. Možda nećete uvijek moći koristiti svoje proizvode općenito. Možda nećete moći slijediti svoje točne rutine.

Međutim, odvajanjem vremena za razmišljanje, planiranje i nabavu pravih stvari ako putujete samo s ručnom prtljagom, moguće je zadržati svoje standarde za svoj izgled.

Putujući
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.