Google oglašavanje

Brzo i lako približite svoju uslugu ili proizvod velikoj online publici!

Učinite Vašu tvrtku vrlo dostupnom i vidljivom svima koji traže Vaše usluge ili proizvode na internet tražilicama.

Znamo kako postaviti prave reklame u pravo vrijeme pred Vašu ciljanu publiku. Predstavljamo Vašu uslugu ili proizvod kao najbolji izbor.

Brzi rezultati

Mogućnost postavljanja Vaše tvrtke na vrh google pretraživača što znači da će većina posjetitelja kliknuti na vašu web stranicu.

Google ima golemi doseg

Svi traže odgovore na pitanja na Google-u. Znamo kako usmjeriti publiku prema Vašoj usluzi kao najboljem odgovoru.

Svi koriste Google

Iskoristite pogodnost koju svakodnevno svi koriste. Približite se publici i klijentima koje zanima upravo proizvod ili usluga poput vašeg.

Zašto se oglašavati na Google-u i koliko je isplativo?

✔️Google plaćeni marketing (PPC) može biti presudni dio vašeg online marketinga. Nema boljeg vremena za oglašavanje od onog kad je netko već utvrdio da želi određeni proizvod ili uslugu i aktivno pretražuje internet.

✔️ Vrlo profitabilan način da izađete pred potencijalne kupce koji aktivno online traže rješenje.

✔️ Znamo kako koristiti prave ključne riječi koje Vaši potencijalni klijenti upisuju u tražilicu te ih povezati sa Vašom uslugom ili proizvodom.

Svaki dan svi traže odgovore, proizvode i usluge na Google tražilici. Google pruža tvrtkama najveću mogućnost oglašavanja. Vaša publika je tamo negdje – Mi znamo kako upravo pred njih staviti vaš oglas pomoću najpopularnije tražilice na internetu.

Kroz Google AdWords pretraživačku mrežu, čak i ako potencijalni kupci ne kliknu, oni vide Vaš brand, vašu oznaku, ono što nudite i sve drugo što koristite sa strane kraj tražilice. A putem AdWords mreže za prikaz možete čak dati prioritet svijesnosti o robnoj marki odabirom prikazivanja oglasa većem broju ljudi.

Cilj nam je postaviti vas na što veću poziciju na tražilici idealno bi bilo na prvo mjesto odnosno prva tri mjesta. To ovisi o mnogo faktora koje uzimamo u obzir kod optimizacije kako bi vam omogučili maksimalan učinak za vaš budžet.

Znamo kako iskoristiti ključne rijeći koje se svakodnevno upisuju u google tražilicu za dovođenje novih klijenata za Vašu tvrtku.

Oglašavanje na Google-u može koštati koliko god želite. Svoj proračun sami postavljate od samog početka, a Google prestaje prikazivati ​​vaš oglas kada potrošite svoj budžet. Što je vaš proračun veći, to ćete doseći više korisnika. 

Znamo kako optimizirati ključne rijeći i fraze kako bi postigli maksimalan učinak za vaš novac te pazimo da vam se ne izbija novac iz džepa klikanjem koje ne donosi konverzije.

Usluge

Ostale usluge vezane za
Google oglašavanje

Kontaktirajte nas. Počnimo već danas!

Linkram