8 POTPUNIH STILOVA BRADE KOJE MORATE IMATI

8 MUST HAVE POTPUNIH STILOVA BRADE ZA 2017 – Brada Test site test site

Ako ste entuzijast za bradu poput nas, primijetili ste da gotovo svi uskaču u bradu.

Pa, pogledajmo 8 stilova pune brade koje morate imati. Stilovi na ovom popisu nisu jedini koji postoje, oni su samo neki od istaknutih na koje smo naišli. Ako želite usvojiti bilo koji od ovih stilova brade, budite spremni izgledati fantastično i muževno.

  1. PUNA BRADA SA SREDNJOM KOSO
stilovi brade za 2017

To je jedan od najtolerantnijih stilova brade. Pristajat će gotovo svima, od mladih do starijih od 40 godina. Nije ni čudo što se nalazi na popisu kompletnih stilova brade.

  1. DUGA KOSA S PUNOM BRADOM
stilovi brade za 2017. 1

Malo je to joker. Preporučljivo je pogledati svoj nos i oblik lica prije ovog postupka. Vrlo je obeshrabrujuće za vas da ste izrasli svu tu bradu i onda nastavite i odsiječete veći dio brade prilikom oblikovanja.

  1. PUNU BRADU SA KRATKOM KOSO
stilovi brade za 2017

Ovo je daleko najprihvaćeniji stil brade koji postoji. Većina nas je vidjela ili ima ovu vrstu brade. Ovo je dobro ako želite da vam lice izgleda duže nego što jest.

  1. VIKTORIJANSKA BRADA
stilovi brade za 2017

Vratio se puni viktorijanski stil brade. Obično označava hrabrost i čast jer se povezuje s vojnicima koji su se vratili iz rata s punim bradama. Za mene je bio šok da je dospio na popis must-have stilova pune brade.

  1. BRADA PUNOM DUŽINOM U ELEGANTNOJ KUTIJI
stilovi brade za 2017

Ova puna dužina ostaje elegantna u kutiji tako što se stavlja u kutiju i podrezuje. Riječ je o punoj bradi koju trebate njegovati prirodnim uljima i uljem jojobe. Pogotovo kad je jako vruće i dehidrirate ili vam klor iz bazena dođe do brade.

  1. ARAPSKI STIL PUNE BRADE
stilovi brade za 2017

Arapski stil pune brade jedan je od najatraktivnijih. Omogućuje onima od nas s vrlo mršavim licima da imaju tu visoku bradu. Lijepo će oblikovati lice i prihvatljiv je u svim situacijama, kako profesionalnim tako i casual. Razlog zbog kojeg je u ovom must-have stilu pune brade je njegova raznolikost.

  1. MODERNA PUNA BRADA S BRKOVIMA
stilovi brade za 2017

Ovaj će stil pristajati onima koji su nešto deblji. To će pomoći da lice dobije čist oblik. Ovo će privući pozornost na vaše oči i sljepoočnice, a ne na obraze.

  1. STYLE SETTLER BRADA S DIVLJOM DLAKOM
stilovi brade za 2017

Bardovi su popularni već jako dugo. Ovaj poseban stil nas podsjeća na to kako su Amerikanci u početku držali bradu. Divlja kosa je dodir koji će vašem stilu donijeti moderniji izgled i dojam.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.