7 savjeta za oblikovanje brade za svaku bradu + okruglo lice

1657980907 936 7 primjernih stilova brade za okrugla lica – brada danima Test site test site

7 savjeta za oblikovanje brade

Vašu bradu treba oblikovati u skladu s tim nakon što raste gotovo mjesec dana. Međutim, postoje mnoge stvari koje su uključene u oblikovanje vaše brade iako se to može činiti kao jednostavna izjava. Stoga je sljedećih 7 savjeta za oblikovanje brade vrlo važno za svakog bradonju koji želi imati lijep izgled.

Neka se za to pobrinu profesionalci

Većina muškaraca, osobito početnika, u iskušenju su sami podrezati bradu. Međutim, vrlo je lako pokvariti oblik vaše brade korištenjem ogledala. S druge strane, brijači su profesionalci koji su navikli šišati bradu pa im je to lako.

Odaberite pravi stil koji je idealan za vaše lice

Pronalaženje stila koji odgovara vašem licu ili ga nadopunjuje vrlo je važna stvar pri oblikovanju vaše brade. Stoga je preporučljivo odabrati V-stil ako je vaše lice okruglo kako biste osigurali da vaš stil funkcionira s tom simetrijom vašeg lica.

Odaberite stil brade koji ide uz vašu kosu

Trebali biste razmotriti pravi stil za svoju bradu koji pristaje vašoj kosi. Stoga, bez obzira imate li gustu kosu ili potpuno ćelavu glavu, morate se pobrinuti da vaša brada odgovara tipu kose koju imate. Ćelavim muškarcima savjetuje se da odaberu kratku bradu, dok ćelavi muškarci imaju širok izbor opcija za bradu.

Koristite prave alate za čišćenje ili podrezivanje brade

Samostalno čišćenje i podrezivanje brade zahtijeva različite alate. Tu spadaju škare (škare), trimer za bradu, brijač za hrskavice ili električni brijač i alat za oblikovanje brade.

Omogućite pravilno kondicioniranje brade kako biste poboljšali teksturu brade

Vrlo je važno redovito održavati bradu, bilo da se radi o dugoj ili kratkoj konzervativnoj bradi. Doista, redovito kondicioniranje omogućuje vam precizan oblik brade jer osigurava da vaša brada nema ispucale vrhove ili zapetljane krajeve.

Izbjegavajte korištenje običnog sapuna

Korištenje običnog ili standardnog sapuna uzrokuje sušenje folikula vaše brade, što otežava održavanje savršenog oblika brade. Suprotno tome, sapuni za brijanje nadopunjuju vašu bradu i kožu, baš kao i regenerator za bradu.

Možda biste trebali pogledati Top 5 najboljih sapuna za brijanje u 2017

Koristite češalj za bradu kako biste savršeno održali oblik svoje brade

Nakon što napustite svoju brijačku stolicu, morate nastaviti redovito uzimati češalj kako biste održali savršen oblik svoje brade. Doista, češljevi su vrlo važni za održavanje oblika naše brade.

Zaključak

Ovih 7 gore spomenutih savjeta za oblikovanje brade učinit će vašu bradu istaknutom. Međutim, kako biste osigurali dobre rezultate, trebate slijediti sve gore navedene savjete, a da pritom ne zanemarite nijedan od njih.

7 primjernih stilova brade za okrugla lica

Prilikom odabira najboljeg stila brade, struktura i oblik vašeg lica neki su od ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir. Doista, neki stilovi nisu prikladni za neka lica. Stoga je preporučljivo odabrati najbolji stil koji vam daje najbolji izgled. Okrugla lica zahtijevaju složene oblike jer nemaju jasnu strukturu čeljusti koja bi ih činila muževnijima. Stoga oblikovanje okruglih lica zahtijeva da lice izgleda mršavo produžujući ga i stvarajući neku vrstu strukture čeljusti. Evo 7 primjernih stilova brade za okrugla lica koje biste trebali razmotriti.

Kratko i slatko – ili ne?

Stilovi brade za okrugla lica

Ovaj stil uključuje glatko obrijano lice s bradom, brkovima i malo duševnog ruba. Osim toga, slobodni ste odlučiti želite li da vam se brkovi protežu sve do brade ili da ostanu opušteni.

Malo potpuniji stil

Stilovi brade za okrugla lica

Ovo je još jedan primjeran stil opuštene brade koji ostavlja malo rijetkog ili neravnomjernog rasta. Osim toga, stil ostavlja istaknutu dušu, bradu na bradi i brkove s ostatkom brade vrlo nisko podšišanim.

Klasična

Stilovi brade za okrugla lica

Klasična je jedan od najboljih stilova brade koji najbolje funkcionira s brkovima pričvršćenim za bradu. Kanye West jedan je od poznatih osoba okruglog lica koji nosi brkove kako bi istaknuo strukturu svoje brade.

Jedva da se vidi

Stilovi brade za okrugla lica

To je stil koji dopušta kosi da potpuno prekrije lice, dok je brada nisko ošišana da gotovo izgleda kao da ne postoji. Barely There je idealan za ljude s bradom koja odgovara boji njihove kože.

Budi odvažan

Stilovi brade za okrugla lica

Ovaj stil je punija verzija dobro podrezane brade koja čistim linijama naglašava strukturu vaše brade. Štoviše, ovaj stil čini brkove istaknutima i stoga pomiče fokus s obraza na usta.

Skromnost je strateška politika

Stilovi brade za okrugla lica

Ovo je jedan od najboljih stilova brade koji podsjeća na gornji stil jer uključuje uski rez i kraće brkove. Osim toga, stil također privlači pozornost na brkove, dopuštajući strukturi vaše brade da zablista.

Samo Prirodno

Stilovi brade za okrugla lica

Prirodno je jednostavan stil koji zahtijeva da ostavite bradu bez oštrih rubova koji vam daju bezbrižan i lagan izgled. Međutim, možete promijeniti ovaj izgled brijanjem zalisaka ili njihovim izbljeđivanjem.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.