3 najbolja savjeta za njegu vaše brade

3 najbolja savjeta za njegu vase brade Test site test site

U ovom članku govorimo o 3 glavna savjeta o tome kako njegovati svoju bradu – i koje proizvode koristiti.

Kako biste osigurali da vaša brada, vaš ponos i radost, ostane čista i uredna, morate posvetiti vrijeme njegovanju. Ne možemo očekivati ​​da će nam rasti brada i ona će rasti onako kako mi želimo, bez njege će se pretvoriti u divlju, zamršenu stvar.

Stoga ćemo u ovom članku proći kroz nekoliko savjeta o tome kako njegovati bradu.

1. Redovito šamponirajte i njegujte kosu

Naš prvi savjet može se većini činiti očitim, iznenađujuće je da postoje muškarci koji ne razmišljaju o korištenju šampona i balzama. Neki će muškarci koristiti samo obični sapun ili deterdžent za pranje rublja, neki bi mogli pomisliti na šampon, ali koliko vas također koristi regenerator?

Bradu, kao i svu kosu, treba oprati šamponom, a zatim regeneratorom kako bi izgledala što bolje. Dakle, operite ga šamponom, isperite, zatim upotrijebite dobar regenerator i isperite

Nakon što ga operete, morat ćete ga osušiti. Najbolji način da osušite bradu je da je nježno tapkate i obrišete suhim ručnikom. Feniranje može biti neugodno za vašu kožu lica, stoga ga je najbolje izbjegavati ako je moguće.

Nakon što se vaša brada osuši, počešljajte bradu i brkove češljem sa širokim zupcima kako biste uklonili zapetljanja. Po želji možete završiti i kistom.

2. Koristite balzam za bradu

Ako redovito njegujete bradu, možda nećete morati koristiti balzam za bradu, u biti, sve se svodi na njegu. Međutim, kako biste osigurali da vaša brada ostane u vrhunskom stanju, dobra je ideja koristiti i balzam za bradu za njegu brade tijekom dana.

Postoji mnogo različitih balzama za bradu, neke naprskate, a neke utrljate. Izbor je stvar osobnog ukusa, najvažnije je zapakirati onako kako vama odgovara.

3. Skratite bradu

Podrezivanje i održavanje brade vrlo je osobna stvar. Neki ljudi će to učiniti samo kod brijača ili drugog stručnjaka, drugi radije to rade sami.

Ako razmišljate o rezidbi, evo nekoliko stvari o kojima trebate razmisliti.

  • Ako ćete sami podrezivati ​​bradu, trebat će vam odgovarajući alat. Morat ćete odlučiti želite li šišati bradu škarama ili trimerom
  • Ako se odlučite prvenstveno šišati škarama, razmislite o kupnji profesionalnih brijačkih škara.
  • Kada razmišljate o trimeru za bradu, punjivi bežični model može biti dobar izbor – njime možete puno lakše upravljati
  • Također biste trebali imati dobar češalj sa širokim zubima
  • Nikada ne šišajte bradu dok je mokra, dlake su obično duže kad su mokre pa ih možete skinuti previše
  • Provjerite imate li dobro veliko ogledalo koje ćete koristiti prilikom rezanja
  • Razne zalutale dlačice treba ukloniti britvicom. Ne preporučuje se njihovo branje

Ako koristite trimer, obično dolazi s štitnicima za podrezivanje koji olakšavaju podrezivanje. Ako šišate škarama, koristite dobar češalj i šišajte kosu samo izvan češlja.

U zaključku

Važno je da se dobro brinete za svoju bradu kako biste spriječili da postane neukrotiva. Gore navedeni proizvodi dobar su primjer stavki za korištenje; drugi primjeri navedeni su u nastavku. Možda ćete naći i druge proizvode koje više volite koristiti, ali pazite da pravilno očistite i podrežite bradu kako bi vaša brada izgledala sjajno.

Kako ukovrcati brkove Test site test site
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.